„Жонаив“ ЕООД

За нас

Имаме удоволствието да представим фирма "Жонаив" ЕООД с предмет на дейност производство и търговия на работни облекла и лични предпазни средства. Различните видове работно облекло,създадени от нашата фирма, са  изработени от висококачествени материали на конкурентни цени.

Продуктите, произведени от фирма „Жонаив“, се ползват от потребителите с истинско удоволствие. Ние гарантираме сигурността и функционалността на своята продукция чрез употребата на висококачествени материали, свежа и разнообразна цветова гама и кройки в унисон с последните модни тенденции. Създаденото от нас работно облекло е предпочитано и желано заради своето удобство и практичност. То е подходящо за нуждите на всички категории работници – в строителството, автосервизи, бензиностанции, хотели, ресторанти, в хранително-вкусовата промишленост, охранители, медицински работници и др. Тази многофункционалност на облеклата на  фирма „Жонаив“ ги прави предпочитани както от сериозни фирми, така и от обикновените граждани.

"Жонаив"

Има изградена собствена производствена база, оборудвана със съвременна техника и отлично подготвени моделиери, дизайнери и шивачи, които създават стил и удобство на своите клиенти.

 „Жонаив“ поддържа директни контакти с фирмите- производители на платове и спомагателни материали, което е гаранция за конкурентни цени.

 „Жонаив“ работи и по индивидуални поръчки, съобразявайки се с изискванията на клиента. Гъвкавостта на производството позволява бързо преминаване в малки серии, единични бройки, с гарантирани конкретни резултати и кратки срокове. Възможни са промени на предлаганите модели   (конструктивно и цветово).

 За да имате собствен фирмен стил „Жонаив“ изработва специализирани фирмени надписи – бродерия, флок и ситопечат, които подчертават фирмената идентичност и уникалност на Вашата компания.

 „Жонаив“ предлага богата гама от ЛПС/лични предпазни средства/, защитни облекла за заварчици, работни обувки, работни ботуши, работни ръкавици, защитни очила, антифони, защитни каски и други, с гарантирано качество, отговарящи на европейските стандарти.

Абонирай се

 „Жонаив“ приема абонаментно шестмесечно и годишно изпълнение на поръчки с преферентна отстъпка още със самото сключване на договора. За да Ви спестим време и допълнителни разходи „Жонаив“ осигурява доставка на поръчаното работно облекло и ЛПС от вас на желания адрес и в договорения срок.

 Гаранция за качество, конкурентни цени и минимални срокове за изпълнение на поръчките – това са причините, клиентите да изберат нашата фирма. Ако искате удобство и практичност в работния си ден – доверете се на фирма ”Жонаив” ЕООД и превърнете работния ден в удоволствие!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате Политиката за поверителност!